«

»

2012 – retrospectiva

2012 pentru noi a fost un an plin de provocari. A fost anul in care am reusit sa punem la cale cateva evenimente cu care merita sa ne laudam.

27.05.2012 – MICHELIN Maraton Zalau

Maraton MTB, ajuns la editia a II-a, organizat la poalele Muntilor Meses, in vecinatatea Municipiului Zalau. Traseele au fost pregatite pentru toate categoriile de concurenti, respectiv Hobby(incepatori) – 30 km, Race(avansati) – 50km si Elite(experti) – 100km. Din pacate nu am avut perte de cea mai buna vreme, ploile facand ravagii pe traseu cu 24 ore inainte de start, asa ca am avut unul din cele mai dificile concursuri pe 2012, la categoria Elite abandonand doua treimi dintre participanti.

Am inceput inca din luna martie sa marcam traseele, inclusiv cu o zi inaintea concursului inca retusam micile probleme ivite pe traseu(copaci cazuti, marcaje rupte….). Am reusit sa mobilizam undeva la 50 de voluntari, care s-au ocupat de punctele de alimentare, punctele de arbitraj, fotografii, puncte de intersectii, zona start/finish…

Chiar daca vremea nu a tinut cu noi, si a fost mult noroi pe traseu, totusi am avut 160 concurenti la start, din care au finalizat 105 concurenti, restul abandonand din motive tehnice, psihice sau fizice. Vreau sa ii felicit pe acei care au reusit sa termine acest concurs, in special pentru cei de la Elite, care au facut un efort supraomenesc pentru a termina traseul.

De asemenea ne laudam cu un buget de premiere generos, care dovedeste seriozitatea si intentia MICHELIN ROMANIA – Punct de lucru Zalau de a promova acest eveniment pe plan national si international.

Aici aveti galeria foto!

Aici aveti rezultatele!

03.06.2012 – MICHELIN Kids Bike

Acest proiect a inceput de la ideea de a face un concurs de biciclete cu ocazia zilei copilului, pentru care nu ne faceam foarte mari sperante de la prima editie. Surpriza a venit in ziua concursului, cand s-au inscris 250 de copii pana in 14 ani, care urmau sa ia startul pe bulevardul central din Zalau.

Din nou trebuie sa multumim MICHELIN ROMANIA – Punct de lucru Zalau, care au pus la dispozitia fiecarui concurent inscris cate o casca, si biciclete pentru castigatori.

Aici imagini de la concurs!

04.08.2012 – Urban Race

Competite organizata cu ocazia zilelor Zalaului – este un concurs de indemanare si educatie rutiera, care este menit sa familiarizeze micul biciclist cu regulile de circulatie si respectarea lor.

Pentru aceasta competitie multulim DJST Salaj care au motivat concrentii cu pachete de dulciuri.

Aici imagini de la competitie!

11.11.2012 – Contratimp Zalau

 Contratimp – prima competitie privata de acest gen din Romania, concurs adresat atat MTB-istilor cat si Rutierilor, a reusit sa atraga peste 140 de concurenti, chiar daca concursul a fost oganizat in luna Octombrie, cand vremea este mai rece si sfarsit de sezon.

Multumim in mod special sponsorului principal al acestei competitii – Bellotto Impex.

Aici gasiti imagini si video!

Aici aveti clasamentele!

Cupa Alien Cycling 2012

Este vorba de o competitie pe etape, organizata in Zalau, si care in anul 2012 a fost la prima editie. S-au desfasurat 4 etape, la finele carora ciclistul nostru Barbinta Dan, a iesit castigator. Pentru 2013 am pregatit 8 etape, incepand cu luna martie, cate o etapa pe luna.

Galeria foto,

Rezultate,

Cicloturism

Colegul nostru Nicu Ruswrite my essay

>, a reuit sa organizeze o saptamana de cicloturism in zona muntilor apuseni. Mai multe detalii pe pagina dedicata acestei expeditii.

Ciclo-Mosu' 23.12.2012

Dupa cum se stie deja, ciclomosul a devenit o traditie la noi in tara, fapt ce ne-a motivat si pe noi sa ne adunam si sa impartim dulciuri copiilor din Zalau

Race Report

In urma participarilor la competitii, am scris cate ceva despre cele mai interesante experiente,

Marius Tirle: Maratonul Fagetului, MTB Marathon Baia Mare, Clujul Pedaleaza et.3, Arad Bike Race, Maros Bike Marathon, Cupa Vladeasa

Nicu Rus: Retrospectiva Clujul Pedaleaza

Obiective pentru 2013

MICHELIN Maraton Zalau – editia 3 – 19.05.2013

MICHELIN Kids Bike – editia 2 – 02.06.2013

Urban Race – editia 4 – 28.07.2013

Contratimp Zalau – editia 2 – 01.09.2013

Cupa Alien Cycling – editia 2 – 8 etape incepand cu luna Martie

Cu aceasta ocazie dorim sa multumim autoritatilor care ne-au sustinut si ne sustin in continuare:

Institutia Prefectului

Primaria Municipiului Zalau

Inspectoratul Judetean de Politie Salaj

Inspectoratul de Jandarmi Salaj

Directia Pentru Sport si Tineret Salaj

Crucea Rosie

De asemenea multumim sponsorilor care ne-au sustinut financiar si material in aceste proiecte:

Michelin Romania – Punct de Lucru Zalau

Bellotto Impex

Garanti Bank

Proficycling

Bikefun

Multicom

Euroapan

Starnet

Isostar

Maratonic – Peeroton

Si nu in ultimul rand multumiri membrilor clubului Alien Cycling, si voluntarilor care au sprijinit desfasurarea acestor evenimente.

© – Marius Tirle

zp8497586rq

1 comment

  1. Rus Dumitru Nicolae

    Felicitari tuturor membrilor clubului Alien Cycling pentru evenimentele organizate si multumiri tuturor participantilor pentru prezenta la competitii. Dorim ca, pentru toti, 2013 sa fie un an competitional si mai bun si mai bogat !

Comentarii au fost dezactivate.