«

»

1 Iunie pe bicicleta

In data de 1 Iunie, Municipiul Zalau, vom sarbatori Ziua Copilului, organizand un concurs de biciclete pentru copii  cu varsta intre 6 si 12 ani, respectiv categoriile 6-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani. Pentru primii 300 de inscrisi online vom oferi o casca de protectie cadou. Inscrierile online vor incepe in data de 22.05 ora 12:00. Cei care nu vor apuca sa se inscrie online, vor putea sa s inscrie si la fata locului.

Premii: ocupantii locurilor 1, atat la fete cat si la baieti vor primi cate o bicicleta; ocupantii locurilor 2 si 3 vor primi premii articole sportive si dulciuri din partea Michelin Zalau si DJST Salaj.

Inscrieri online!

Concurenti inscrisi!

ORGANIZATOR: Club Sportiv Alien Cycling Zalau si Michelin Zalau.
EVENIMENT: Competitie pe bicicleta cu participarea copiilor
DATA DESFASURARII: 01.06.2013
LOCUL DESFASURARII: Inscrieri si Premierea – in fata Prefecturii; Concursul pe B-dul Mihai Viteazul (intre Perla si Silvania)
PROGRAM: 12:00-14:30 inscrieri; 15:00 Start Concurs, 18:00 Festivitatea de premiere
OBIECTIVE: Organizarea unui concurs pentru copii, cu ocazia zilei copilului.
EFECTE SCONTATE: Popularizarea ciclismului, promovarea stilului de viata activ si sanatos, crearea unei baze de selectie pentru viitorii campioni ai ciclismului.

DESPRE EVENIMENT: Evenimentul se va desfasura pe un circuit inchis, care va fi repetat de mai multe ori, in functie de cagegoria de varsta la care participa concurentul.
DESFASURARE: In prima parte a evenimentului inscrieri in concurs, familiarizarea cu traseul. In a doua parte: Copii se vor intrece pe grupe de varste, respectiv 6 – 8 ani, 9 – 10 ani si 11 – 12 ani. Fiecare concurent va parcurge un traseu diferit (dificultate in functie de categorie). Copii sunt porniti grupat pe categorii si cronometrati.
DESCRIEREA TRASEULUI: Traseul este amejat pe un teren asfaltat (carosabil). Marcajele se fac cu ajutorul unei benzi de delimitare, indicatoare si jaloane.
SIGURANTA: Concurentii vor purta obligatoriu casca de protectie, optional, genunchere si cotiere. Va fi prezent si un echipaj de la Ambulanta.

zp8497586rq
zp8497586rq