↑ Return to Antrenamente

Spinning

Activ Plazza Mall si Spinning Class Zalau – te invita sa participi la un eveniment fara precedent. In 26 Septembrie vom organiza un SPINNING Marathon, care va consta in 2 – 4 sau 6 ore de SPINNING (in functie de categoria la care te vei inscrie). Taxa de participare va fi de 50 lei/2ore. Sumele incasate vor fi donate copiilor orfani.

Prin acest eveniment dorim sa atragem atentia asupra problemelor pe care le au copiii orfani , si ne dorim ca impreuna cu voi sa le dam o mana de ajutor pentru le face viata un pic mai frumoasa, prin urmare, toate sumele incasate in cadrul acestui eveniment vor fi donate copiilor orfani.

SPINNING ZALAU

 

Program:
10:30 – pregatirea bicicletelor
11:00 – start prima serie
12:50 – 13:00 – pregatirea seriei 2
13:00 – start seria 2
14:50 – 15:00 – pregatirea seriei 3
15:00 – start seria 3

La eveniment poti participa la 2 – 4 sau 6 ore de spinning – in acest sens te rugam sa te inscrii pe formularul de mai jos, si sa bifezi care sunt orele la care doresti sa participi.

Evenimentul se va desfasura la Terasa Activ Plazza Mall

Orele vor fi coordonate de Marius Tirle – instructor de SPINNING certificat – impreuna cu baietii de la clubul de ciclism Alien Cycling Zalau.

Iti dorim succes!

 

 

spinning class zalau

Detalii suplimentare gasiti pe siteul Clasei de Spinning!

View page »

Spinning Marathon – Activ Plazza

Activ Plazza Mall si Spinning Class Zalau – te invita sa participi la un eveniment fara precedent. In 15 August vom organiza un SPINNING Marathon, care va consta in 2 – 4 sau 6 ore de SPINNING (in functie de categoria la care te vei inscrie). Taxa de participare va fi de 50 lei/ora. Sumele incasate …

View page »