«

»

Contratimp Zalau 11.11.2012

Clubul Alien Cycling Zalau, va invita la una din cele mai spectaculoase competitii din Romania: Contratimp Zalau

Descriere eveniment:

Organizator: Clubul  “Alien Cycling Zalau”

Contratimpul este o competitie de ciclism care se adreseaza tuturor ciclistiilor cu vârsta minima de la 14  ani indiferent de sex, cu experienta în pedalat, pe o bicicleta specializata care este intr-o stare buna de functionare. Contratimpul combina distractia pe bicicleta cu spiritul de competitie, cu miscarea in natura, insufla curaj acelor biciclisti care pana acum au avut retineri pentru a face pasul urmator spre marile competitii, ofera oportunitatea tuturor participantiilor de a-si masura capacitatiile si propriile performante, intr-un cadru organizat. Pentru acest eveniment sunt asteptati sa participe atat sportivi de performanta cat si amatorii de ciclism, sens în care am pregatit trei categorii diferite de participanti. Pe langa descoperirea frumusetiilor pitoresti ale acestei zone, dorim sa dezvoltam ciclismul in Salaj.

Data : 11.11.2012

Ora : 10.00 �?

? 17.00

Locatia:

Start si Finish din capatul drumului de centura (partea Aghires) de legatura intre E81 si 191C (Centura Zalau)

Trasee:

Traseul porneste pe Centura Zalau din partea localitatii Aghires merge pâna lânga intersectia sens giratoriu cu E81. Aici concurentii o iau în sens invers si ajung la finish exact de unde au pornit.


Scopul Concursului:

Concursul are ca prim scop familiarizarea si prezentarea sportului la scara nationala, promovarea orasului Zalau si imprejurimilor acestuia, creerea unui obicei de natura sa creasca reputatia orasului Zalau si, implicit, a judetului Salaj.

Regulament

Traseu

Inscrieri

Concurenti inscrisi

Program

zp8497586rq
zp8497586rq

2 comments

  1. Iacob Claudiu

    Am o intrebare legata de sectiunea MTB: se va permite `incaltatea` MTB-urilor cu anvelope de sosea? Pentru ca cei cu buget mai consistent si care au acest tip de anvelope vor fi mult avantajati fata de cei cu cauciucuri de munte. Daca se poate va rog sa postati un regulament privitor la incadrarea unei biciclete in categoria MTB si cer asta pentru ca facand niste modificari (schimbata suspensia fata pe una fixa, inlocuirea anvelopelor) face ca un MTB sa nu mai fie chiar MTB.

    1. alcatel11

      Anvelopele utilizate cat si furca ramane la atitudinea fiecaruia. Sa nu uitam ca in functie de buget, poti avea un MTB de 8kg in comparatie cu unul de 13-15kg entry level.

Comentarii au fost dezactivate.