«

»

Concurs biciclete pentru copii

ORGANIZATOR: Club Sportiv Alien Cycling Zalau si Michelin Zalau.
EVENIMENT: Competitie pe bicicleta cu participarea copiilor
DATA DESFASURARII: 01.06.2013
LOCUL DESFASURARII: In fata Prefecturii si pe B-dul Mihai Viteazul

PROGRAM: 12:00-14:30 inscrieri; 15:00 Start Concurs, 18:00 Festivitatea de premiere

OBIECTIVE: Organizarea unui concurs pentru copii, cu ocazia zilei copilului.

EFECTE SCONTATE: Popularizarea ciclismului, promovarea stilului de viata activ si sanatos, crearea unei baze de selectie pentru viitorii campioni ai ciclismului.

DESPRE EVENIMENT: Evenimentul se va desfasura pe un circuit inchis, care va fi repetat de mai multe ori, in functie de categoria de varsta la care participa concurentul.

BUGET SI FINANTARE: Costurile de amenajare si organizare al traseului sunt suportate de catre Clubul Sportiv Alien Cycling Zalau si sponsorii acestuia, inscrierea in concurs a participantilor va fi gratuita pe baza unor formulare doar cu aprobarea in prealabil a parintelui, premille acordate sunt oferite ca urmare a unor sponsorizari.

DESFASURARE: In prima parte a evenimentului inscrieri in concurs, familiarizarea cu traseul. In a doua parte: Copii se vor intrece pe grupe de varste, respectiv 6 – 8 ani, 9 – 10 ani si 11 – 12 ani. Fiecare concurent va parcurge un traseu diferit (dificultate in functie de categorie). Copii sunt porniti grupat pe categorii si cronometrati.

DESCRIEREA TRASEULUI: Traseul este amejat pe un teren asfaltat (carosabil). Marcajele se fac cu ajutorul unei benzi de delimitare, indicatoare si jaloane.

SIGURANTA: Concurentii vor purta obligatoriu casca de protectie, optional, genunchere si cotiere. Va fi prezent si un echipaj de la Ambulanta.

PREMII: Michelin Romania va oferi ca premii: cate o casca de protectie primilor 300 de concurenti inscrisi online pe www.aliencycling.ro/1iunie, 6 biciclete pentru ocupantii locurilor 1, si alte premii ocupantilor locului 2, iar ocupantii locurilor 3 vor primi premii din partea DJST Salaj.

/div

zp8497586rq